Due dilligence

Värdet sitter ofta i människorna!

Due dilligence

Du har mycket att tjäna på att snabbt vara öppen och berätta om verksamheten vid en försäljning eller kapitalanskaffning. Istället för att gömma den bakom ett hemlighetsmakeri som få har insyn i och som skapar tidsödande och långdragna processer som du företagare inte tjänar något alls på. Du breddar istället möjligheterna med att hitta en köpare och processen kan förenklas.

För varje företag är unikt och varje i sig investerare är i sig unik så en ärlig och korrekt beskrivning av ett företag är en självklarhet i trovärdigheten en verksamhet. Och med en film så berättar du din story själv istället för att någon annan ska återberätta den inför försäljning. Så en film kan ge den där visuella bilden av verksamheten som en presentation i text och bild och återberättande av 3:e person aldrig kan återge. En berättande film ger snabbt den där grundläggande storyn kring verksamheten man behöver för att få rätt inblick. Och det kan vara de små nyansskillnaderna som en film bara kan återge som blir nyckeln till framgång och förenklar din väg till exit.

Jag tar fram olika ”mediapaket” beroende på vart i processen du befinner dig. Allt för att kunna skapa ett så effektivt samarbete som möjligt med samtliga parter. Så om du redan har startat en process eller om kanske bara går i tankarna kring detta så kan jag erbjuda något som underlättar arbetet ni har framför er. Och jag arbetar självständigt i dessa uppdrag för att hålla allt konfidentiellt.

Profura förvärvar det Britiska bolaget Framptons.
www.framptons.com

Profura avyttrat Stigma of Sweden.
www.stigma.se

Profura avyttrat sågverket Balung Strand.
www.balung.se